Ⓜ️ Panduan Pengenalan Kupon Manta Exchange
Ⓜ️ Pengenalan Kupon Pertukaran Manta 插图1
Ⓜ️ Pengenalan Kupon Pertukaran Manta

Selamat datang ke pengalaman produk dagangan kupon terkini Manta Exchange. Manta Coupon ialah produk berasaskan Deribit, platform dagangan pilihan mata wang kripto terbesar di dunia, yang menggabungkan kelebihan produk kewangannya sendiri untuk memudahkan pengguna menggunakannya. Anda hanya boleh menilai sama ada harga mata wang kripto akan lebih tinggi atau lebih rendah daripada harga sasaran tertentu berdasarkan masa penyelesaian kupon.


1. Apakah Kupon Manta?

Pilih kupon dengan salah satu daripada dua hasil yang mungkin: ‘naik’ atau ‘turun’. Jika ramalan anda betul, anda akan memperoleh keuntungan yang sepadan. Ia mudah digunakan untuk sesiapa sahaja daripada pemula hingga pedagang profesional yang berpengalaman.

Manta Exchange mengeluarkan produk kupon baharu setiap hari untuk memberi anda lebih banyak peluang untuk menjana wang.

Ⓜ️ Pengenalan Kupon Pertukaran Manta 插图2

2. Bagaimanakah cara saya membeli kupon?

Membeli kupon adalah mudah. Pertama, masukkan USDT ke dalam akaun spot anda. Anda boleh memilih daripada pelbagai kupon bergantung pada mata wang kripto tertentu, seperti BTC, harga sasaran dan kitaran penyelesaian. Pilih kupon yang anda mahu dan klik ‘Beli Sekarang’ untuk melengkapkan pembelian anda.

Di bawah ialah proses operasi asas:

a.  Pindahkan ke akaun spot

Caj semula melalui dompet anda atau pindahkan USDT daripada akaun kontrak anda ke akaun spot anda.

b. Pilih Kupon

Pilih produk kupon yang tersedia (menaik atau menurun), pilih mata wang kripto yang anda mahu ramalkan (cth. BTC) dan harga sasaran.

Kami melancarkan produk kupon baharu setiap hari, memberikan anda lebih banyak peluang tawaran.

c. Kupon Belian

Semak kuantiti dan maklumat kupon yang dipilih dan teruskan dengan pembelian. Tiada yuran transaksi dikenakan apabila membayar dengan kupon.

d. Pegangan dan penyelesaian kupon

Setelah pembelian kupon selesai, anda boleh menyemak kupon di halaman aset. Ia akan diselesaikan secara automatik apabila tempoh kupon yang dibeli tamat. Semakin lama tempoh kupon, semakin tinggi harga kupon.

e. Pengesahan penyelesaian

Setelah penyelesaian selesai, pendapatan USDT akan dikreditkan secara automatik ke baki akaun anda. Anda boleh menyemak rekod anda dalam Sejarah.

Ⓜ️ Pengenalan Kupon Pertukaran Manta 插图3

3. Pilih produk kupon yang betul

Kupon Manta Exchange menyasarkan pelbagai mata wang kripto seperti BTC, dan harga kupon berubah bergantung pada harga pasaran semasa, harga sasaran dan baki masa tamat aset sasaran. Anda boleh mengambil bahagian dalam pertimbangan aliran harga mata wang kripto dengan memilih pelbagai kupon secara mudah dan intuitif mengikut arah ke atas atau ke bawah, pelbagai aset sasaran (cth. BTC), harga sasaran dan masa tamat tempoh. Jika anda meramal dengan tepat dan membuat keputusan dengan bijak, anda boleh untung.

Kitaran penyelesaian :

Pada masa ini kami menawarkan kitaran penyelesaian yang panjang (1H/24H/48H/72H) dengan selang 1 jam, membolehkan anda memanfaatkan potensi pergerakan harga yang lebih lama dalam julat masa yang lebih luas. Mempunyai fleksibiliti untuk memegang kupon untuk tempoh dagangan yang berbeza memberi anda lebih masa untuk menganalisis arah aliran pasaran dan membuat keputusan yang mengambil kira strategi dagangan yang berbeza dan keutamaan risiko.

Lihat kupon ‘Naik’ : Jika anda menjangkakan harga aset sasaran meningkat melebihi harga sasaran pada masa kupon tamat tempoh, anda boleh memilih kupon kenaikan. Jika ramalan anda tepat, anda boleh memperoleh keuntungan pembayaran yang sepadan.

contoh)

– Anggapkan bahawa Pengguna A membeli kupon C yang semakin meningkat dengan harga sasaran BTC sebanyak $33,000, dan harga kupon ini ialah 100 USDT setiap satu. Jika harga BTC meningkat melebihi harga sasaran pada masa penyelesaian (mis., meningkat kepada $34,000), Pengguna A akan menerima keuntungan bersamaan dengan kenaikan melebihi harga sasaran. Hasil dikira seperti berikut:

  – Kos pembelian Pengguna A: 100 USDT

  – Keuntungan selepas tamat tempoh kupon: 1000 USDT ($34,000 – $33,000)

  – Untung bersih: 900 USDT (1000 USDT – 100 USDT), pulangan 900%

  Nota: Jika harga BTC jatuh di bawah harga sasaran (mis. turun kepada $29,000) pada masa penyelesaian, Pengguna A hanya akan kehilangan 100 USDT pada harga kupon.

Lihat kupon ‘turun’ : Jika anda menjangkakan harga aset sasaran jatuh di bawah harga sasaran pada masa kupon diselesaikan, anda boleh memilih kupon turun. Jika ramalan anda tepat, anda boleh memperoleh keuntungan pembayaran yang sepadan.

contoh)

– Andaikan bahawa Pengguna B membeli kupon C menurun dengan harga sasaran BTC $30,000, dan harga kupon ini ialah 100 USDT setiap satu. Jika harga BTC jatuh di bawah harga sasaran pada masa penyelesaian (mis., turun kepada $29,000), Pengguna B boleh memperoleh perbezaan dengan jumlah yang lebih rendah daripada harga sasaran sebagai keuntungan. Hasil dikira seperti berikut:

  – Kos pembelian Pengguna B: 100 USDT

  – Keuntungan selepas tamat tempoh kupon: 1000 USDT ($30,000 – $29,000)

  – Untung bersih: 900 USDT (1000 USDT – 100 USDT), pulangan 900%

Nota: Jika harga BTC meningkat melebihi harga sasaran (mis. sehingga $31,000) pada masa penyelesaian, Pengguna A hanya akan kehilangan 100 USDT pada harga kupon.

Ⓜ️ Pengenalan Kupon Pertukaran Manta 插图4

4. Soalan Lazim

– S1: Apakah hubungan antara Kupon Manta dan Deribit?

J: Kupon Manta ialah produk pilihan yang sangat ringkas yang dicipta dengan menggabungkan kelebihan produk kewangan Manta Exchange berdasarkan Deribit, platform dagangan pilihan mata wang kripto terbesar di dunia. Apabila anda membeli Kupon Manta, Deribit akan melakukan transaksi yang berkaitan. Dagangan anda berkait rapat dengan keadaan pasaran dan status pelaksanaan Deribit.

Jika kegagalan sistem atau transaksi tidak normal berlaku pada platform Deribit, pembayaran Kupon Manta mungkin terjejas. Dalam kes ini, sebarang kerugian yang disebabkan oleh Deribit akan ditanggung oleh pengguna. Adalah disyorkan agar anda memahami sepenuhnya dan mengakui risiko yang terlibat sebelum membeli kupon.

– S2: Bilakah saya perlu membayar untuk Kupon Manta?

J: Masa pembayaran yang dinyatakan dalam Kupon Manta adalah berdasarkan masa pembayaran Deribit. Setelah Deribit menyelesaikan pembayaran, ia akan dikreditkan ke akaun anda serta-merta.

– S3: Mengapakah harga kupon tidak sepadan dengan Deribit?

J: Sebaik sahaja anda membeli Kupon Manta, anda mesti melaksanakan pesanan pada Deribit. Disebabkan oleh kegelinciran pasaran atau faktor lain, harga pesanan sebenar anda pada Deribit mungkin berbeza (mungkin lebih tinggi atau lebih rendah) daripada harga yang anda lihat dalam kupon. Manta Exchange menjalankan penyelesaian berdasarkan kemajuan sebenar untuk memastikan dagangan lancar.


Amaran Risiko : Kupon Manta ialah produk dagangan inovatif yang memerlukan risiko tinggi dan kepakaran. Sebelum membeli kupon, sila pertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan peribadi anda dan toleransi risiko sebelum membuat sebarang keputusan perdagangan. Kami sangat berterima kasih atas sokongan dan kepercayaan anda yang berterusan terhadap Manta Exchange!


Muat turun manual PPT


✅ Daftar untuk keahlian Manta Exchange  

mecoupon

Komuniti Kupon Pertukaran Manta

Ⓜ️Pengenalan Kupon Manta

Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta

Ⓜ️ Struktur keuntungan manta

Daftar dan pasang apl

Syarahan Manta dan video promosi


Pautan pendaftaran keahlian percuma

https://www.mantaexchange.com/ko-KR/register?invite_code=ZddLna


0개의 댓글

답글 남기기

Avatar placeholder

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Translate »