Ⓜ️ Buku panduan penggunaan kupon Manta Exchange
Ⓜ️Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange

Maklumat penggunaan kupon

Temui produk terbaharu Manta Exchange, kupon. Kupon Manta Exchange adalah berdasarkan Deribit, platform dagangan pilihan mata wang kripto terbesar di dunia, dan merupakan produk yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja dengan mudah dengan menggabungkan kelebihan produk kewangannya. Pada masa penyelesaian, anda boleh menentukan sama ada harga pasaran lebih tinggi atau lebih rendah daripada harga yang diramalkan dan pilih kupon (beli/jual). Hasilnya ialah hanya terdapat dua kemungkinan: ramalan itu betul atau salah. Sesiapa sahaja boleh membuat keuntungan yang sepadan jika ramalan mereka betul, dan semua orang dari pemula hingga pedagang berpengalaman boleh memahami dan menggunakannya dengan mudah.
Sebelum membeli kupon, anda mesti mendepositkan USDT ke dalam akaun spot anda. Selepas mendepositkan, anda boleh memilih kupon berdasarkan jenis mata wang kripto (cth. BTC), harga ramalan dan kitaran penyelesaian. Selepas melengkapkan pilihan anda, klik “Beli Sekarang” untuk melengkapkan pembelian anda. Di bawah adalah penjelasan terperinci tentang pembelian kupon.

1. Deposit ke akaun spot    Anda boleh mengecas semula USDT atau memindahkan USDT daripada akaun niaga hadapan ke akaun spot pada halaman “Aset” apl Manta Exchange.
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图1
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图2
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图3
Sebagai alternatif, anda boleh log masuk ke laman web Manta Exchange untuk menambah nilai dompet anda atau memindahkan USDT daripada akaun niaga hadapan anda ke akaun spot anda.
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图4
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 叒图5

2. Akses halaman kupon
Klik “Kupon” pada apl atau tapak web Manta Exchange untuk memasuki halaman kupon.
(Pada masa ini hanya disokong dalam apl.)
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图6

3. Pilih kupon
Selepas memilih kupon yang dikehendaki (beli/jual) pada halaman kupon, anda boleh memilih mata wang kripto yang anda ingin ramalkan (cth. BTC) dan harga yang diramalkan. Semakin hampir harga pasaran dengan harga ramalan, dan semakin lama ia kekal dekat, semakin tinggi keuntungan anda.
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图7

4. Beli kupon
Sahkan kuantiti kupon yang dipilih dan klik “Beli” untuk menolak secara automatik jumlah USDT yang sepadan daripada akaun spot anda. (Nota: Disebabkan turun naik harga pasaran, 10% tambahan akan ditolak daripada pembelian anda dan akan dikembalikan secara automatik ke akaun spot anda setelah selesai pembelian.)
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图8
(* Beli (X) Jual (o) )     

5. Pegang kupon dan selesaikan tempoh matang
Selepas melengkapkan pembelian, semak kupon anda pada sejarah pembelian dan halaman aset dan tunggu penyelesaian pada tarikh matang. Tiada yuran transaksi tambahan dikenakan untuk memegang kupon.
Ⓜ️ Buku Panduan Penggunaan Kupon Pertukaran Manta 9
(* Pemilikan semasa (x) Pemilikan semasa (o) )  
(* , (x) . (o) )  

6 Terima Untung  Apabila tarikh matang penyelesaian setiap kupon datang, sistem secara automatik memproses penyelesaian. Setelah penyelesaian selesai, keuntungan USDT anda akan dipindahkan secara automatik ke akaun spot anda. Anda boleh menjejaki rekod dan pencapaian anda dalam ‘Sejarah Lalu’.
Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 叒图10

✅    Pendaftaran keahlian percuma Manta Exchange

Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图11

https://www.mantaexchange.com/ko-KR/register?invite_code=ZddLna

Ⓜ️ Panduan Penggunaan Kupon Manta Exchange 插图12


0개의 댓글

답글 남기기

Avatar placeholder

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Translate »